HaberlerManşet

Sektör Eğitim Kurumları İle Dayanışma İçinde

Soğutma Sanayi İş İnsanları Derneği (SOSİAD), mesleki eğitime olan desteğini sürdürüyor. Üyesi olduğumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İklimlendirme Meclisi ile Avcılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında, okulun Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı Laboratuvarında ihtiyaç duyulan teknik malzemeler, 21 Mayıs 2025 tarihinde teslim edildi.

Sektör Eğitim Kurumları İle Dayanışma İçinde

Malzeme teslimi, SOSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Türkay YILDIRIM ve Dernek Müdürü Kemal ÖZ’ün katılımıyla gerçekleşti. Üyelerimizin katkılarıyla temin edilen ekipmanlar, gençlerimizin uygulamalı eğitim süreçlerini güçlendirmeyi ve sektörümüzün geleceği olan nitelikli iş gücünün yetişmesine katkı sağlamayı hedefliyor.

SOSİAD olarak kurulduğumuz günden bu yana, mesleki eğitimi stratejik bir öncelik olarak görüyor; sektörümüzün sürdürülebilir gelişimi için gençlerin donanımlı bir şekilde yetişmesini önemsiyoruz. Bu kapsamda, eğitim kurumlarıyla kurduğumuz iş birliklerini artırarak sürdürmeye kararlıyız.

Başa dön tuşu