Sektörel

REAL Alternatives 4 LIFE ÜCRETSİZ e-eğitim sertifikası veriyor

REAL Alternatives 4 LIFE projesi yakın dönemde dokuz e-eğitim modülünü tamamlayan herkese ÜCRETSİZ e-eğitim kurs tamamlama sertifikası vermeye başladı. E-eğitim modülleri, KIP (GWP) değeri düşük soğutkanlar (yanıcı soğutkanlar, karbondioksit ve amonyak) hakkında temel bilgiler ve emniyetli çalışma konularını kapsamaktadır. E-eğitimi 15 farklı dilde almanız mümkündür. 

Düşük GWP’li Soğutkanlar için (emniyet, güvenirlik ve verimlilik) E-Öğrenme Programı Webinarı Yapıldı

KIP değeri düşük soğutkanlar sektörde yaygın olarak kullanılmaktadır. REAL Alternatives e-eğitimi ise bu soğutkanlarla çalışma konusundaki temel bilgilerinizi geliştirmek için kolay ve erişilebilir bir yol sunmaktadır. Ancak e-eğitim, uygulamalı eğitim ve tecrübe ile kazanılan becerinin yerine geçmemektedir. Bu nedenle REAL Alternatives, Türkiye (SOSİAD) dahil olmak üzere Avrupa’da 15 ülkede uygulamalı eğitim programları da sunmaktadır. 

Eğitimcilerin Eğitimi (Mart 2019-Friterm Akademi)

REAL Alternatives 4 LIFE e-eğitimlerinin geçen yıl başlamasından bu yana 1.800’den fazla kişi bu programa kaydolmuştur. Yaklaşık 600 öğretmen ve teknisyen uygulamalı eğitimleri tamamlamış ve değerlendirmeyi geçerek REAL Alternatives 4 LIFE CPD (Sürekli Mesleki Gelişim-Continued Professional Development) sertifikası almaya hak kazanmıştır. REAL Alternatives programı, eğitimciler ve Avrupa’nın her yerindeki enstitülerin oluşturduğu bir konsorsiyum tarafından geliştirilmiş ve AB’nin çevre girişimleri programı LIFE tarafından finansal destek sağlanmıştır. Ücretsiz e-eğitime katılmak veya ülkenizde düzenlenen bir uygulamalı eğitim bulmak için www.realalternatives4life.eu web sitemizi ziyaret ediniz.  

Başa dön tuşu